Activiteiten

In den Keizer zitten we niet stil. Tal van eigen activiteiten programmeren we met plezier. Daarnaast nemen we ook met volle goesting deel aan de stedelijke feestelijkheden. Met de geldende maatregelen is het jammer genoeg onmogelijk om enkele van deze activiteiten momenteel aan te bieden. Ontdek wat er zoal beweegt In den Keizer en hoe je er kan aan deelnemen. 

EK voetbal

Elke dag een nieuw thema en een nieuwe promotie, en dit een maand lang. Je mist niks van de duels tussen de beste voetballanden van Europa op onze schermen binnenin en op het terras.

Comedy

Er mag al eens goed gelachen worden. Zowel toppers als beginnende talenten krijgen hun plaats op ons pop-up podium. Eén keer per maand op dinsdagavond.

Carnaval

In den Keizer is van oudsher de uitvalsbasis voor tal van Nienofse carnavalverenigingen- en activiteiten. Blijf op de hoogte van de jaarlijkse weerkerende hoogmis van het volkse vertier.

Muziek

Of het nu een DJ-set, een rockband of iets in het brede spectrum ertussen is: muziek verenigt. Op regelmatige tijdstippen staat er dan iets gepland bij ons.

Thema-avonden

Eén keer per maand geeft de Keizer(in) en de rest van de garde een ander tintje aan de zaak. Snuister eens door het programma om de wereldreis te ontdekken.

De oudste van Ninove

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x