Activiteiten

In den Keizer zitten we niet stil. Tal van eigen activiteiten programmeren we met plezier. Daarnaast nemen we ook met volle goesting deel aan de stedelijke feestelijkheden. Ontdek wat er zoal beweegt In den Keizer en hoe je er kan aan deelnemen. 

Kalender

Voor een chronologisch overzicht van alle geplande activiteiten, kan je op deze pagina terecht. We zitten dan ook geen dag stil In den Keizer.

Carnaval

In den Keizer is van oudsher de uitvalsbasis voor tal van Nienofse carnavalverenigingen- en activiteiten. Blijf op de hoogte van de jaarlijkse weerkerende hoogmis van het volkse vertier.

Comedy

Er mag al eens goed gelachen worden. Zowel toppers als beginnende talenten krijgen hun plaats op ons pop-up podium. Op regelmatige tijdstippen op dinsdagavond.

Sport

In de zaak zie je vanuit elke hoek alle interessante sportwedstrijden op grote schermen. Volg ons dagelijkse programma op de voet en wees erbij!

Quizzen

Onze quizzen gericht op diverse thema's nodigen uit om het intellectuele beste uit jezelf te halen in concurrentie met andere klanten.

Muziek

Of het nu een DJ-set, een rockband of iets in het brede spectrum ertussen is: muziek verenigt. Op regelmatige tijdstippen staat er dan iets gepland bij ons.

Themaweekends

Op regelmatige tijdstippen geeft de Keizer(in) en de rest van de garde een ander tintje aan de zaak. Snuister eens door het programma om de wereldreis te ontdekken.

Darts

Zowel vrijblijvend als in onze interne competitie kan je een pijltje gooien op ons bord. Competitie en ontspanning van het hoogste niveau.

Authentiek van vorm, jong van geest

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x