Activiteiten

In den Keizer zitten we niet stil. Tal van eigen activiteiten programmeren we met plezier. Daarnaast nemen we ook met volle goesting deel aan de stedelijke feestelijkheden. Ontdek wat er zoal beweegt In den Keizer en hoe je er kan aan deelnemen. 

Kalender

Voor een chronologisch overzicht van alle geplande activiteiten, kan je op deze pagina terecht. We zitten dan ook geen dag stil In den Keizer.

Carnaval

In den Keizer is van oudsher de uitvalsbasis voor tal van Nienofse carnavalverenigingen- en activiteiten. Blijf op de hoogte van de jaarlijkse weerkerende hoogmis van het volkse vertier.

Comedy nights

Er mag al eens goed gelachen worden. Zowel toppers als beginnende talenten krijgen hun plaats op ons pop-up podium. Eén keer per maand op donderdagavond.

Sport

In de zaak zie je vanuit elke hoek alle interessante sportwedstrijden op grote schermen. Volg ons dagelijkse programma op de voet en wees erbij!

Tipsy Tuesday

Vanaf de markt 's ochtends tot aan het sluitingsuur. We goochelen heel de dag door met eurodeals die het leven aangenamer maken op een doordeweekse dag.

Muziek

Of het nu een DJ-set, een rockband of iets in het brede spectrum ertussen is: muziek verenigt. Op regelmatige tijdstippen staat er dan iets gepland bij ons.

Themaweekends

Eén keer per maand geeft de Keizer(in) en de rest van de garde een ander tintje aan de zaak. Snuister eens door het programma om de wereldreis te ontdekken.

Pub-like holidays

Voor en tijdens een feestdag houden we er rekening mee dat jullie meer tijd hebben. Wij koppelen er altijd een specialleke aan om die dagen cachet te geven.

Authentiek van vorm, jong van geest

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x